Mobiele telefoon accessoires

Telefoonhoesjes

Personaliseer en bescherm je kostbare smartphone met een toestelspecifiek of universeel telefoonhoesje. Met covers, sleeves, viewcovers, flipcovers en bumpers in verschillende kleuren is de keuze enor ...

260 resultatensorteren op
aanbevolen

Telefoonhoesjes

Een smartphone is een kostbaar bezit. Daarom ben je er heel zuinig op. Je weet vast wel dat er telefoonhoesjes beschikbaar zijn die je toestel beschermen tegen stoten en vallen. Bovendien zijn deze covers heel leuk om te zien, zodat je jouw mobiel kunt laten opvallen op een manier die past bij jouw eigen stijl. Dat is het mooie van de producten die wij in ons assortiment hebben: ze zijn niet alleen nuttig, maar ook nog eens stijlvol! Je kunt je voorstellen dat er heel wat te kiezen valt als we honderden verschillende telefoonhoesjes voor je hebben. Uiteraard kun je voorselecteren welk type smartphone je hebt, zodat je zeker weet dat het hoesje past. Daarnaast kun je ook een merk voorselecteren waar je een voorkeur voor hebt. Natuurlijk hebben de telefoonfabrikanten ook hun eigen telefoonhoesjes zoals Samsung en iPhone originele telefoonhoesjes en die vind je eveneens in ons uitgebreide assortiment. De materiaalkeuze is ook een belangrijk onderdeel bij de keuze van een telefoonhoesje. Kies je voor een leren telefoonhoesje dan kun je rekenen op duurzame kwaliteit, ga je voor siliconen hoesje dan kan jouw smartphone tegen een stootje. Combineer de backcovers met een screenprotector voor optimale bescherming. Vertrouw bij wehkamp op een optimale prijs/kwaliteitverhouding en meer dan prima service!

Welke van deze telefoonhoesjes spreekt je aan?

Het spreekt voor zich dat de fabrikanten vaak hun eigen smartphonehoesjes ontwikkelen. Zij weten immers precies wat hun telefoons nodig hebben en wat de afmetingen zijn. Zo zijn er speciaal op maat gemaakte Samsung flipcovers voor de Galaxy modellen. De flap aan de voorkant en de stevige bescherming aan de achterkant zorgen voor dubbele veiligheid. Wil je dubbele veiligheid maar wel snel naar de tijd kunnen kijken? Kies dan voor een viewcover. Het venster zorgt ervoor dat je nog wel op je display kunt kijken. Handig!