Mobiele telefoon accessoires

Screenprotectors

Het belangrijkste onderdeel van je smartphone, het scherm, is tevens het meest kwetsbaar. Bescherm het display met een folie tegen krassen en beschadigingen. Een screenprotector bied bescherming zonde ...

51 resultatensorteren op
aanbevolen

Screenprotector

Je smartphone is onderdeel van je dagelijkse leven. Overal waar jij bent, is je toestel ook. Dat kunnen we toch wel behoorlijk intensief gebruik noemen. Het gebeurt niet expres, maar terwijl je hem gebruikt, komen er soms krasjes op je scherm. Bijvoorbeeld doordat je per ongeluk iets erop laat vallen of misschien spelen je kinderen iets te ruw met je smartphone. Met een screenprotector bescherm je het scherm van je mobiele telefoon tegen zulke ongewenste beschadigingen. Het maakt niet uit welk type je hebt, voor bijna alle soorten smartphones is er een screenprotector beschikbaar. Kijk maar eens rond in ons uitgebreide assortiment van screenprotectors. Je kunt een voorselectie maken op basis van het toestel dat je hebt of op basis van het merk screenprotector. Welke je ook kiest, je kunt altijd rekenen op onze zeer goede service en optimale prijs/kwaliteitverhouding. Dat is het voordeel van wehkamp.nl!

Diverse soorten screenprotectors om uit te kiezen

Heb je een iPhone, Huawei of een Samsung Galaxy? Dan kun je de screenprotector van Muvit aanschaffen om krassen op je beeldscherm tegen te gaan. Ook Belkin, Mobiparts en BeHello hebben screenprotectors die geschikt zijn voor meerdere soorten smartphones. Kies jouw favoriete product en profiteer van een onbeschadigde telefoon!