Headsets

Bel jij vaak onderweg of op het werk? Met een headset houdt je je handen vrij voor andere taken. Zo kun je dus veilig onderweg een telefoongesprek voeren. Met de ingebouwde microfoon en afstandsbediening beantwoord je telefoon gesprekken, pauzeer je de muziek en bedien je het volume.

1 resultaat

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Headsets

Bel jij ook zo vaak tussen het muziek luisteren door? Een headset heeft een microfoon die ervoor zorgt dat jij bijna altijd goed te verstaan bent. Enorm handig als je net dat belangrijke werkgesprek moet voeren of als je snel iets moet doorgeven.

Draadloos

Er zijn verschillende soorten headsets verkrijgbaar die draadloos zijn. Deze kun je gemakkelijk bedienen door middel van een bluetooth aansluiting op je smartphone, tablet of laptop. De headsets hebben een bereik van tot wel tien meter, je kunt dus rustig in je woning rondlopen tijdens het bellen zonder dat de verbinding wordt verbroken.

Microfoon

Op het moment dat je graag beter verstaanbaar wilt kunnen zijn tijdens het bellen dan is een microfoon erg handig. Het versterkt je stemgeluid en onderdrukt een gedeelte van de omgevingsgeluiden zodat je veel beter hoorbaar bent voor de persoon aan de andere kant van de lijn. De microfoon is tevens het punt dat een headset onderscheidt van een normale koptelefoon.

In-ear

De in-ear headsets zijn enorm handig omdat ze compact zijn en de microfoon meestal op spreekhoogte zit aan één van de snoertjes. Meestal kun je op de microfoon ook het volume hoger en lager zetten en soms ook volgende of vorige nummers selecteren.

On-ear

De on-ears headsets zijn voor de audioliefhebber die muziek wil luisteren tijdens middellange reisafstanden. Je kunt er mooie muziek op luisteren en ook duidelijk hoorbaar mee bellen. Sommige on-ear headsets hebben noise cancelling, hiermee sluit je het omgevingsgeluid af zodat je degene aan de andere kant van de lijn nog beter kunt verstaan.

Over-ear

Ben je op zoek naar de beste manier van muziek luisteren en wil je daarnaast ook goed kunnen bellen? De over-ears zijn geschikt voor mensen die veel van muziek houden. Ook komen sommige van deze met noise cancelling. Dit zijn meestal de duurdere modellen.