Mobiele telefoon accessoires

Draadloos opladen

Ben jij ook altijd op zoek naar oplaadkabels als je mobiele telefoon leeg is? Met draadloze opladers heb je geen last meer van dat probleem. Met een draadloze oplader hoef je je smartphone niet meer o ...

17 resultatensorteren op
aanbevolen

Draadloos opladen

Aan het eindeloos zoeken naar een geschikt kabeltje voor het opladen van je smartphone komt een einde, dankzij de Qi draadloze opladers. Je legt simpelweg je mobiele telefoon op de Qi draadloze oplader en je smartphone wordt opladen, zonder dat je een kabeltje hoeft in te pluggen. Dit is onder andere ideaal als je jouw telefoon veel gebruikt vanaf je werkplek. Tussen de telefoontjes door leg je de smartphone op de Qi charger, zodat je nooit het ongemak van een lege batterij ervaart wanneer je bereikbaar moet zijn.

Hoe werkt draadloos opladen?

Het draadloos opladen gaat door middel van de zogenaamde Qi-technologie. Het is daarom belangrijk dat jouw mobiele telefoon ook deze Qi-technologie bevat. In sommige smartphones is dit ingebouwd en in andere gevallen kun je een Qi draadloze ontvanger in je telefoon plaatsen of een cover met Qi ontvanger gebruiken. Qi werkt met magnetische inductie met dezelfde frequentie op alle apparaten, waardoor de draadloze laders geschikt zijn voor ieder apparaat met Qi, ongeacht het merk. De meest verkochte draadloze opladers zijn van Samsung.