mediaplayers

iPod & MP3

Luister even lekker naar een muziekje tijdens het reizen, sporten of relaxen met een Mp3 of Mp4- speler. Mp3-spelers zijn bijvoorbeeld ideaal voor muziek afspelen in je auto en Mp4-spelers zijn handig ...

26 resultatensorteren op
aanbevolen

iPod & MP3

Neem je muziek overal mee naartoe met een iPod of Mp3 speler. Ze worden vaak gebruikt in de auto, trein of voor het sporten. Speel op ieder moment nummers, artiesten of playlists af via je eigen muziekbibliotheek. Bekijk het assortiment met merken als: Apple, Difrnce en Sony.

MP3 spelers

Luister op iedere plek naar je favoriete muziek in mp3-formaat met een mp3-speler. Dit soort apparaten zijn gemaakt voor gebruiksgemak. Ze zijn licht, compact en gemakkelijk mee te nemen. Daarnaast kun je bijna moeiteloos muziek via je laptop op je mp3-speler zetten en afspelen.

MP4 spelers

Naast muziek afspelen kan een mp4-speler nog veel meer. Je kunt er bijvoorbeeld je favoriete vakantiefoto’s opzetten, in de trein de nieuwste films op kijken en op sommige zelfs naar radiozenders luisteren. Zoek je een apparaat dat net wat meer kan dan is een MP4 speler de oplossing voor je.

iPod

De iPod is populair geworden door het ontwerp en gebruiksgemak. In principe is de iPod kwalitatief de beste manier om muziek mee te beluisteren. Ze zijn iets duurder dan de andere apparaten maar daar geeft Apple je veel voor terug. De meest iPods hebben een lcd-scherm waarop je kunt zien welke nummers je aan het afspelen bent.

Accessoires

Er zijn meerdere accessoires te verkrijgen voor zowel de mp3-spelers, mp4-spelers en de iPods. Denk hierbij aan reserve USB-kabels, tussenstukjes voor aansluiting aan tv of laptop, handige loops om de apparaten aan op te kunnen hangen en zelfs een sleutelhanger.