Elektronica

mediaplayers

Zo af en toe heb je gewoon zin in een goede film. Waan je in een echte bioscoop met de geweldige beeld- en geluidskwaliteit van onze dvd- en Blu-ray spelers. Ben je met de auto onderweg naar je vakant ...

48 resultatensorteren op
aanbevolen

DVD & Blu-ray spelers

Vind je het ook zo leuk om films of series te kijken? Met een Blu-ray of dvd speler kun je alle cd’s, dvd’s of Blu-ray discs afspelen voor jezelf of voor je kinderen. Ze kunnen heel snel en simpel worden aangesloten op iedere televisie en sommige hebben ook smart-tv ondersteuning. Bekijk het assortiment met merken als Salora, Samsung en Philips.

Blu-ray spelers

Voor de hoogste kwaliteit beelden kun je een Blu-ray speler gebruiken. Ook kun je met een Blu-ray speler gewone cd’s en dvd’s afspelen. Daarnaast hebben de meeste spelers een usb-aansluiting waardoor je ook digitale filmbestanden kunt gebruiken. Beschikt de Blu-ray speler over een ingebouwde Wi-Fi module dan kun je doormiddel van een ethernetkabel draadloos films streamen vanaf je laptop. Mocht je een 3D tv hebben dan is het handig om ook een 3D Blu-ray speler te kopen. Dan kun je zonder problemen 3D films afspelen.

DVD spelers

Ben je op zoek naar een dvd speler om al je dvd’s te kunnen bekijken? De dvd speler is goedkoper dan een Blu-ray speler en speelt nog steeds films af in een goede kwaliteit. Ook kun je er cd’s in doen zodat je natuurlijk ook van je favoriete muziek kunt genieten.

Portable DVD spelers

Ga je lekker met de auto op vakantie? Vermaak je kinderen op de achterbank met de leukste dvd’s die je dan op een portable dvd speler afspeelt. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen, zodat je overal van leuke films of series kunt genieten.