Marmitek elektronica

11 resultaten
aanbevolen

11 resultaten

Altijd en overal genieten van beeld en geluid

Van producten voor het creëren van een slim huis tot accessoires die verschillende apparatuur met elkaar verbinden: de elektronica op deze pagina maakt het allemaal nog wat leuker en gemakkelijker. Bekijk bijvoorbeeld deze pagina met elektronica voor je computer of voor je televisie en home cinema en zie wat dit elektronicamerk voor je kan doen om het beste uit je apparatuur te halen.

Veel elektronica voor een luxe, veilige en slimme leefomgeving

We gebruiken de hele dag door elektronica en kunnen daardoor genieten van heel veel luxe. De producten op deze pagina doen nog een schepje bovenop deze luxe. Zo kun je met de Marmitek Invisible Control infraroodontvanger een onbeperkt aantal apparaten bedienen met je eigen afstandsbediening. Een ander top item is de Marmitek BoomBoom muziekontvanger. Met dit apparaat stream je heel eenvoudig je favoriete muziek vanaf je smartphone of tablet naar een geluidinstallatie. Met deze bluetooth module van Marmitek laat je je muziek een stuk beter klinken dan op je tablet of telefoon. De Marmitek HDMI splitter maakt het mogelijk om twee HDMI-schermen aan te sluiten op één apparaat. Je kunt daardoor hetzelfde beeld op twee schermen tegelijk laten zien. Super handig als je samen aan het gamen bent.

Alles op het gebied van elektronica morgen al in huis

Wil je zo snel mogelijk het gamen nog toffer maken door het beeld te tonen op twee schermen? Of heb je bijvoorbeeld echt behoefte aan beter geluid dan dat van je telefoon? Bij wehkamp bestel je eenvoudig al je benodigdheden, plus nog veel meer op het gebied van elektronica. Bestel dus vandaag nog alles wat je nodig hebt en wij laten het morgen al bezorgen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.