laptops

Laptop adapters

Merk je dat je laptop niet meer oplaadt als je de stekker in het stopcontact steekt? Dan is de kans groot dat je laptop adapter kapot is. Met onze universele laptop opladers is dat probleem zo opgelos ...

4 resultatensorteren op
aanbevolen

Laptopadapters

Als je veel op locatie werkt bij klanten, of je reist veel met de trein, is een laptop je beste vriend. Daarmee kun je namelijk lekker flexibel je werk doen. Met de huidige accu’s kun je zelfs wel 8 tot 12 uur werken aan één stuk. Maar er komt een moment waarop je bij moet laden. In dat geval is het nuttig dat je een laptopadapter bij je hebt. Even de stekker in het stopcontact en je computer laadt direct weer op. Wij hebben diverse soorten laptopadapters voor je in ons assortiment opgenomen. Welk model laptop je ook hebt, wij hebben genoeg adapters om uit te kiezen. Zo zorgen we ervoor dat je altijd genoeg power hebt om door te gaan met je werk. Zoals je van wehkamp.nl gewend bent, kun je vertrouwen op een snel en eenvoudig bestelproces, een goede prijs/kwaliteitverhouding en uitstekende service. Kies dus op je gemak uit onze laptopadapters!

Voor iedere laptop de juiste adapter

Van diverse merken hebben we laptopadapters voor je. Bijvoorbeeld de 65W van Trust. Deze universele stroomadapter levert 65 Watt aan je notebook. De uitgangsspanning is schakelbaar tussen 9.5, 12, 14, 16, 18.5, 19, en 20 Volt DC. Hij is zeer efficiënt en energiebesparend, beveiligd tegen overbelasting, kortsluiting en oververhitting. Ideaal dus! Een ander type van Trust, de 120W Plug-in Laptop, iPhone & iPad oplader, waarmee je diverse apparaten kunt voorzien van stroom. Of je nu een Acer, Asus, Compaq, Dell, Fujitsu, HP, IBM, Lenovo, Packard Bell, Samsung, Sony en Toshiba hebt: dit is de vervanger voor al die andere laptopadapters. Veel succes met je flexibele werkplek!