koptelefoons

Top 10 koptelefoons

Ben je op zoek naar een koptelefoon? Dan zijn er best veel keuzes die je moet maken. Wil je oordopjes of juist een koptelefoon die je op of over je oren draagt? Waar wil je 'm gebruiken: onderweg, tijdens het sporten of misschien wel voor je DJ ambities? Om je op weg te helpen, hebben wij alvast de top 10 aanbevolen koptelefoons voor jou geselecteerd.

0 resultaten

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Top 10 koptelefoons

Zoek je een nieuwe koptelefoon maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij hebben een top 10 samengesteld van de meest populaire koptelefoons die momenteel verkrijgbaar zijn. Waar moet je nu op letten bij aanschaf? De verschillen worden hieronder uitgelegd.

On-ear

Dit zijn koptelefoons die het oor net niet helemaal bedekken. De oorschelp is kleiner dan bij over-ear koptelefoons. Dit soort koptelefoons kies je als je niet dagelijks hele lange luistersessies hebt maar de koptelefoon steeds voor kortere stukken gebruikt.

Over-ear

Deze koptelefoons bedekken het gehele oor voor de beste geluidsisolatie. De oorschelp is groter dan bij on-ear koptelefoons. Dit soort koptelefoons zijn ideaal voor mensen die gedurende een lange tijd muziek willen luisteren zonder dat het oncomfortabel wordt.

In-ear

De klassieke oordopjes die eigenlijk niet meer weg te denken zijn uit het huidige straatbeeld. Ze nemen weinig ruimte in beslag en zijn dus gemakkelijk te vervoeren in een tas, rugzak etc. Ze sluiten niet de gehele oren af waardoor je nog steeds iets van het omgevingsgeluid waar kunt nemen.

Draadloos

Let bij aankoop van een koptelefoon of deze beschikt over een wireless functie. Dan hoef je niet meer rekening te houden met loshangende kabels die ergens achter kunnen blijven haken.

Apple of Android?

Let bij aankoop van een koptelefoon of deze beschikt over een Apple of Android besturingssysteem. Sommige zijn niet compatible met een van de twee waardoor de knoppen op de oorschelp niet werken.

Service van wehkamp

Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, het is allemaal mogelijk. Bestel je koptelefoon voor 23:59 en in de meeste gevallen heb je hem de dag erna in huis! Is de aankoop toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze binnen de retourtermijn gratis retourneren.