• gratis bezorging vanaf 20.-
  • betaal zoals je wilt: vooraf, achteraf of gespreid
  • gratis retour
Jurken & rokken

Koptelefoons zijn tegenwoordig bijna onmisbaar geworden bij je outfit. Dit komt mede door de opkomst van merken als Beats by Dre en Bose, die van de hoofdtelefoon een gadget hebben gemaakt die een onderdeel vormt van je outfit. Bekijk het assortiment met merken als Sennheiser, Philips en Sony. Deze merken bieden on-ear, in-ear, over-ear en draadloze hoofdtelefoons aan.

Best geteste koptelefoons Top 10 koptelefoons Meer informatie over koptelefoons

Koptelefoons

Op zoek naar een geschikte koptelefoon maar is het niet helemaal duidelijk wat de verschillende beschrijvingen eigenlijk inhouden? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Draadloos

Let bij aankoop van een koptelefoon of deze beschikt over een wireless functie. Dan hoef je niet meer rekening te houden met loshangende kabels die ergens achter kunnen blijven haken.

On ear

Dit zijn koptelefoons die het oor net niet helemaal bedekken. De oorschelp is kleiner dan bij over-ear koptelefoons. Dit soort koptelefoons kies je als je niet dagelijks hele lange luistersessies hebt maar de koptelefoon steeds voor kortere stukken gebruikt.

Over ear

Deze koptelefoons bedekken het gehele oor voor de beste geluidsisolatie. De oorschelp is groter dan bij on-ear koptelefoons. Dit soort koptelefoons zijn ideaal voor mensen die gedurende een lange tijd muziek willen luisteren zonder dat het oncomfortabel wordt.

In ear

De klassieke oordopjes die eigenlijk niet meer weg te denken zijn uit het huidige straatbeeld. Ze nemen weinig ruimte in beslag en zijn dus gemakkelijk te vervoeren in een tas, rugzak etc. Ze sluiten niet de gehele oren af waardoor je nog steeds iets van het omgevingsgeluid waar kunt nemen.

Apple of Android?

Let bij aankoop van een koptelefoon of deze beschikt over een Apple of Android besturingssysteem. Sommige zijn niet compatible met een van de twee waardoor de knoppen op de oorschelp niet werken.

Service van wehkamp

Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, het is allemaal mogelijk. Bestel je Koptelefoon voor 23:59 en in de meeste gevallen heb je hem de dag erna in huis! Is de aankoop toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze altijd binnen het retourtermijn gratis retourneren.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.