Koptelefoons & oordopjes

Koptelefoonaccessoires

Neem je koptelefoon of oordopjes overal mee naartoe met onze koptelefoonaccessoires. Een handige beschermetui is ideaal op jouw on-ear of over-ear koptelefoon in op te bergen. Raakt het kabeltje van j ...

10 resultatensorteren op
aanbevolen

Koptelefoonaccessoires

Ben je altijd zuinig op je spullen en zoek je een manier om dat ook met je koptelefoon te doen? Wij adviseren bijvoorbeeld een kabeletui of een koptelefoon case.

Kabel opberg-etui

Wil je net de deur uit stappen en een muziekje opzetten, zit je koptelefoon kabel alweer in de knoop. Bekijk onze kabel opbergetuis om dit probleem te verhelpen. Rol je kabel gemakkelijk om de ronde cilinder in de case en bepaal zelf hoe lang je de kabel wilt hebben. Je beschermt zo je oordopjes of headphones tegen kabelbreuken en slijtage.

Headphone case

De headphone case is ontworpen voor kleine en middelgrote on-ear en over-ear koptelefoons. De buitenkant is hard waardoor je koptelefoon beschermt is tegen stoten of vallen. Ook kun je je accessoires gemakkelijk opbergen in het daarvoor bestemde opbergvak in de deksel.

Bluetooth transmitter

Heeft je versterker of tv geen bluetooth transmitter maar wil je toch via je koptelefoon naar het geluid luisteren? Wij raden dan een bluetooth audio transmitter aan. Sluit het kastje aan en je kunt meteen ongestoord genieten.

Service van wehkamp

Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, het is allemaal mogelijk. Bestel je koptelefoonaccessoire voor 23:59 en in de meeste gevallen heb je hem de dag erna in huis! Is de aankoop toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze binnen de retourtermijn gratis retourneren.