Koptelefoons & oordopjes

Kinderkoptelefoons

Ben je op zoek naar koptelefoons voor kinderen? Wij bieden de leukste kinderkoptelefoons in allerlei kleuren en met een perfecte pasvorm voor kinderen. De koptelefoons voor kids hebben een volumebegre ...

15 resultatensorteren op
aanbevolen

Kinderkoptelefoons

Ben je op zoek naar een koptelefoon geschikt voor kinderen? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Draagwijze

Koptelefoons voor kinderen zijn er in verschillende draagwijzen; in-ear, on-ear en over-ear. In-ear oordopjes sluiten je hele gehoorgang af en laten weinig omgevingsgeluiden door. Ze zijn licht van gewicht en je neemt ze gemakkelijk mee in je tas. De on-ear koptelefoons draag je óp je oren en zijn voorzien van zachte kussens, zodat je ze lang comfortabel kunt dragen. Daarnaast sluiten de on-ear koptelefoons je niet volledig af van omgevingsgeluiden. Bij de over-ear koptelefoons omsluiten de schelpen geheel je oren, zo heb je geen last van omgevingsgeluiden.

Koptelefoons speciaal voor kids

De kinderkoptelefoons zijn voorzien van kleinere oorschelpen dan normale koptelefoons, zodat de koptelefoon goed blijft zitten. Daarnaast zit op een kinderkoptelefoon meestal een volumebegrenzing, zo is muziek luisteren leuk en veilig voor het gehoor. De kinderkoptelefoons zijn uitgevoerd in vrolijke kleuren en leuke designs. Je vindt ze op deze pagina van verschillende merken zoals JVC, Philips en Disney.