Kantoorartikelen

Stekkerblokken

Zie je door de bomen het bos niet meer als je een blik werpt op je bureau? Een stekkerblok helpt je om je werkplek weer op orde te krijgen. Met zo'n handige stekkerdoos kun je alle losse kabels en ...

18 resultatensorteren op
aanbevolen

Stekkerblokken

Met een stekkerblok heb je de oplossing voor jouw continue tekort aan stopcontacten binnen handbereik. Als je kijkt naar de hoeveelheid apparaten met een stekker die we tegenwoordig in huis hebben, kom je al snel tot de conclusie dat je structureel te weinig stopcontacten in huis hebt. Ook (thuis)kantoren zijn niet meer voor te stellen zonder onder andere een pc, laptop, printer en tablet. Daarnaast willen we ook een goede sfeer creëren in onze ruimtes, door middel van bijvoorbeeld vloer- en tafellampen. Deze hebben ook allemaal stroomvoorziening nodig. Een stekkerblok helpt je snel en eenvoudig uit de brand, als je een apparaat extra wilt aansluiten of als de stekker van je lamp te kort is om het stopcontact te bereiken. Zonder moeite maak je meerdere stopcontacten van die ene aansluiting in de muur. Bovendien bevatten sommige stekkerblokken een knop, waarmee je tegelijk alle aangesloten apparaten kunt in- en uitschakelen en ze zijn zelfs verkrijgbaar met een afstandsbediening, waar je weer meerdere stekkerblokken op kunt aansluiten. Ideaal als je bijvoorbeeld alle sfeerverlichting tegelijk wilt aan doen.

Ook met USB-poorten

Onze mobiele apparaten, denk aan smartphones, tablets, bluetooth speakers en powerbanks, sluiten we meestal met een USB-poort aan op het stroomnetwerk. Veel stekkerblokken hebben daarom ook USB-poorten, naast de traditionele stopcontacten. Op die manier sluit je jouw lightning of micro USB-kabel gemakkelijk aan, zonder dat je daarvoor een adapter nodig hebt.