Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Planners

Ben jij op zoek naar een handige planner? Wij bieden meerdere soorten planners zoals de maandplanner, de weekplanner en de familieplanner. In het drukke gezinsleven kan een praktische familieplanner een hele handige aanschaf zijn. Plan en organiseer de dagelijkse bezigheden en afspraken met het gezin en alles verloopt op rolletjes. In één oogopslag zijn alle gezinsactiviteiten en individuele afspraken zichtbaar.

sorteren

12 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Planners

Dankzij planners zie je in één oogopslag de toekomstige afspraken en herinneringen. Zo mis je nooit een belangrijke afspraak of een verjaardag meer. Er zijn verschillende soorten planners om uit te kiezen, namelijk een familieplanner, een weddingplanner, een maandplanner en een weekplanner. Kies de planner die bij jou past en breng het overzicht in je leven.

Familieplanners

Voor veel vaders en moeders kan het gezinsleven wat hectiek met zich meebrengen. Een praktische en leuke familieplanner brengt structuur aan in het gezinsleven. Plan en organiseer alle gezinsactiviteiten en creëer het overzicht in huis. De familieplanner kan op een opvallende plek worden opgehangen zodat ieder gezinslid zijn afspraken kan bekijken.

Service van wehkamp

Wil jij ook een handige planner of familieplanner kopen? Betaal zoals jij wilt, vooraf, achteraf of gespreid, dit is allemaal mogelijk bij wehkamp. Bestel je planner of familieplanner voor 23:59 uur en ontvang hem morgen al in huis*. Wanneer de aankoop niet voldoet aan je verwachtingen, kun je deze altijd binnen de retourtermijn gratis retourneren.