Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Kantoorartikelen

Opbergen en archiveren

In een nette werkomgeving is het prettig werken. Belangrijk dus om alles netjes te organiseren en weer gemakkelijk terug te vinden. Bij Wehkamp vind je diverse kasten om je kantoor efficiënt te houden en duidelijk te archiveren. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld ook de Dymo labelwriters om je archiefmappen en archiefdozen van goede labels te voorzien. Dit bespaart je veel tijd bij het terug vinden. Veilig je bedrijfsdocumenten of waardevolle spullen opbergen kan in 1 van onze stevige kluizen.

sorteren

208 resultaten

Opbergen & archiveren

Het maakt niet of je een groot of klein kantoor hebt. Een opgeruimd kantoor of werkruimte werkt wel zoveel prettiger.

Kasten

Bij ons vind je een ruim assortiment aan kasten. Boekenkasten, ladekasten maar ook woonkamerkasten waarin je je spullen geordend in op kunt bergen. En bestel je bij Wehkamp dan kun je ze makkelijk thuis of op een ander adres laten bezorgen en betalen wanneer en hoe jij wilt

Kluizen

Waardevolle spullen en documenten wil je veilig opbergen zodat ze niet gestolen of door brand verwoest kunnen worden. Bij ons vind je diverse kluizen, ook mobiele kluizen!

Labelen

Spullen opbergen is één ding maar ze terugvinden is twee. Door ze netjes te labelen los je dit makkelijk op. Je vindt bij Wehkamp labelwriters en etiketten van o.a. Dymo om dit klusje te klaren.