Kantoorartikelen

Memoborden

Nooit meer iets vergeten! Schrijf je boodschappen gedurende week op een memobord en je hebt je lijstje compleet wanneer je naar de supermarkt gaat. Of ook handig, gebruik een krijtbord of whiteboard a ...

10 resultatensorteren op
aanbevolen

Memobord

Memo’s kunnen ontzettend handig zijn. Zo’n vlug opgeschreven berichtje kan precies hetgeen zijn dat je nodig hebt om te onthouden dat je nog brood moest halen voor morgen. Of op welke datum de familiedag dit jaar wordt gehouden. Daarom zijn memoborden ideaal. Als je die op een plek hangt waar je regelmatig langskomt, valt het direct op als er iets nieuws op staat. Door deze hoge attentiewaarde onthoud je de boodschap beter. Bovendien kunnen memoborden ook heel stijlvol zijn. Kijk maar eens naar de borden die wij in ons assortiment hebben voor je. Dat ziet er toch goed uit, of niet?

Krabbels als communicatiemiddel

Even snel iets opschrijven, daar zijn memoborden voor bedoeld. Dat kan een geheugensteuntje voor jezelf zijn, maar ook een weekplanning voor het hele gezin. Zo vergeet je nooit meer wanneer je dochter naar zwemles moet en je zoon naar voetbaltraining. Een memobord kan van verschillende materialen gemaakt zijn. Het schrijfbare gedeelte is vaak met schoolbordverf bedekt, zodat je er met krijt op kunt schrijven. Of het is van afwasbaar kunststof, waarop je met speciale stiften kunt schrijven. Beide hebben hun voor- en nadelen. Zo is een schoolbordje iets romantischer, maar een kunststof variant is weer minder stoffig. Welk type memoborden je ook zoekt, je vindt vast en zeker je ideale exemplaar bij ons.

Nuttige woonaccessoires

Aan memoborden heb je echt iets. Ze dragen bij aan de communicatie én aan je interieur. Bekijk de mooie varianten van Present Time (pt,) en Rivièra Maison maar eens. Die zijn heel verschillend en toch ieder mooi op zijn eigen manier. Kies jouw favoriet!