Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Kantoorsoftware

Kantoorsoftware is onmisbaar voor ZZP'ers. Hier vind je programma's als Outlook, Word, Excel en Powerpoint, maar ook antivirusprogramma's. Met Microsoft Office 2016 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen ben je in één klap klaar. Je installeert de software eenvoudig op je laptop of desktop en je kunt direct aan de slag. Online en vanaf elk apparaat bij al je documenten? Dit kan met Microsoft OneDrive!

sorteren

14 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Zakelijke software

Als ZZP'er heb je natuurlijk programma's op je pc nodig om je bedrijf goed te runnen. Je wilt teksten maken om bijvoorbeeld een brief naar de klant te sturen, een presentatie maken met Power Point of een overzicht maken van je omzet in Excel. Hiervoor heb je een Microsoft Office pakket nodig, want deze programma's zijn niet standaard geïnstalleerd op een laptop of pc. En niet te vergeten, het is zeer belangrijk om je computer veilig houden voor ongewenste activiteiten van buitenaf.

Firewall & antivirus

Pagina's die je op internet bezoekt, je bankgegevens en andere bedrijfsdocumentatie, e-mails die je verstuurt en ontvangt. De hele dag door liggen er gevaren op de loer die je bedrijf zouden kunnen ondermijnen door een virus of gehackte data. Voorkom dit door een goed beveiligingspakket. Eén van de bekendste merken op dit gebied is Norton die van een eenvoudig antivirus pakket tot een complete firewall oplossing biedt. Installeren is geen probleem, de installatie hulp leidt je er zo doorheen. Vaak worden ook meteen je tablet en/of smartphone ondersteund.

Microsoft Office

De bekendste op zakelijk software gebied is Microsoft. Met hun Office pakketten zijn ze onbetwist nummer 1. Er zijn diverse uitvoeringen van Microsoft Office voor verschillende soorten gebruikers. Voor de zakelijke gebruiker op een Windows of Mac-computer is Office voor Thuisgebruik en Zelfstandigen de beste keus. Volledig versies van Outlook, Word, Excel, PowerPoint en OneNote en je bestanden in de cloud opslaan met OneDrive