Kabels

Kabelkolom

Heb jij je thuisbioscoop helemaal naar wens ingericht, maar kijk je nog wel tegen kabels aan? Met een kabelkolom of kabelafdekking kun je veilig en netjes de kabels uit het zicht houden. Er passen vaa ...

1 resultaat

Kabelkolom

Heb je je tv netjes aangesloten, maar zie je nog allemaal kabels langs de muur lopen? Wij raden dan een kabelkolom aan om het netjes weg te werken. De kolommen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hebben een levenslange garantie!

Aansluiten

Bij iedere kabelkolom worden alle materialen geleverd die nodig zijn om het systeem aan de muur te bevestigen. Voordat je een afdekking aanschaft, kijk even hoeveel kabels er weggewerkt moeten worden. Sommige kolommen zijn geschikt voor 4 kabels, andere grotere kolommen kunnen wel 8 kabels wegwerken.

Service van wehkamp

Betaal zoals jij wil, vooral, achteraf of gespreid, het is allemaal mogelijk. Bestel je kabelafdekking voor 23:59 en in de meeste gevallen heb je hem de dag erna in huis! Is de aankoop toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze altijd binnen het retourtermijn gratis retourneren.