Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Kabels

Coax kabels

Coax kabels of antennekabels zijn kabels waardoor televisie, radio en internet het huis binnen komen. Heb je bijvoorbeeld kabeltelevisie en wil je je TV verbinden met de kabelaansluiting in de wand? Dan heb je een coax kabel nodig! Wij bieden jou de keuze uit een ruim aanbod coax kabels. Om een goed signaal te behouden, is de kwaliteit van de kabel erg belangrijk.

Coaxkabels

Een coaxkabel wordt gebruikt voor het ontvangen van kabeltelevisie van bijvoorbeeld Ziggo. Wil je je televisie verbinden met je wandaansluiting, of wil je je wandaansluiting verbinden met je decoder? Dan heb je een coaxkabel nodig. Coaxkabels kunnen ook ingezet worden voor het ontvangen van radiosignaal.

Afmeting

De meest gangbare lengtematen voor coaxkabels zijn 1,5 meter, 3 meter en 5 meter. Let bij de aanschaf op coaxkabels met schroefverbinding en zonder schroefverbinding en of je de kabel eenvoudig kunt verlengen.

Bestellen en bezorgen

Mocht je toch niet tevreden zijn over je keuze, dan kun je deze altijd binnen het retourtermijn gratis retourneren.