JBL

JBL koptelefoons

De koptelefoons van JBL omringen je met geluid van hoge kwaliteit. Luister bijvoorbeeld tijdens het reizen naar muziek op je draadloze over-ear koptelefoon, bekijk oordopjes die perfect aansluiten bij ...

79 resultatensorteren op
aanbevolen

JBL koptelefoons

Ben je een echte muziekliefhebber? Bekijk dan hier het koptelefoon assortiment van JBL met opties als draadloze bluetooth technologie, ingebouwde microfoons en geavanceerde DSP.

On ear

De on-ear koptelefoons van JBL zijn iets kleiner dan de over-ear koptelefoons. Ze bedekken net niet je gehele oor, dit maakt dit soort koptelefoons ideaal voor het afleggen van kleinere reisafstanden. Daarnaast zien ze er prachtig uit en zijn gemakkelijk te combineren met je outfit.

Over ear

Deze koptelefoons van JBL bedekken je gehele oor. Dit zorgt ervoor dat ze comfortabel zitten en zeer geschikt zijn om tijdens langere tijdsperiodes naar muziek te luisteren. Daarnaast beschikken ze over de hoogste geluidskwaliteit van JBL!

In ear

De oordopjes van JBL zijn gemaakt voor gemak, goed geluid en zelfs voor slechte weersomstandigheden. Je kunt ze achter je oor klikken, met een nekband dragen of in de klassieke pasvorm verkrijgen.

Service van wehkamp

Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, het is allemaal mogelijk. Bestel je JBL koptelefoon voor 23:59 en in de meeste gevallen heb je hem de dag erna in huis! Is de aankoop toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze altijd binnen het retourtermijn gratis retourneren.