JBL

JBL home cinema & soundbars

JBL verzorgt het geluid van duizenden theaters over de gehele wereld. Deze geluidskwaliteit en ervaring hebben ze verwerkt in de soundsbars en home cinema sets. De sound bar is ideaal voor je als je w ...

4 resultatensorteren op
aanbevolen

JBL home cinema & soundbars

De hifi producten van JBL worden wereldwijd in duizenden theaters gebruikt. Dit kun je nu ook in je eigen woonkamer voor elkaar krijgen. Bekijk het assortiment met producten als soundbars, versterkers en home cinema sets.

Soundbar

Heb je net niet genoeg ruimte voor een home cinema set of gebruik je die ruimte liever voor iets anders? De soundbars van JBL zijn een praktische oplossing voor de verbetering van het geluid van je tv. Een soundbar bestaat uit meerdere speakers die de center, links en rechts van het geluid versterken en weergeven.

5.1 Surround

Een 5.1 surround systeem van JBL is een totaaloplossing voor iemand die graag films kijkt alsof hij/zij in de bioscoop zit. Er zit een speaker links en rechts van de tv en daar tussen in een centrale speaker. Dan zijn er nog twee surround speakers die meestal achter degene die de film kijkt worden geplaatst en een subwoofer om het geheel af te maken. Ook is er de mogelijkheid om een versterker tussen de speakers en je tv te zetten, voor nog betere geluidskwaliteit.

2.1 Surround

De 2.1 surround systemen van JBL bestaan uit een soundbar en een subwoofer. De combinatie van de twee zorgt ervoor dat je het hele geluidsspectrum vult met prachtige JBL geluidskwaliteit.

Subwoofer

Een subwoofer is gemakkelijk aan te sluiten aan een versterker of tv. Het zorgt voor een extra diepe en intense bas die echt een toevoeging is tijdens het tv, serie of films kijken. Je kunt de subwoofer naast je tv zetten of in de hoek van de kamer voor het optimale geluid.

Service van wehkamp

Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, het is allemaal mogelijk. Bestel je JBL hifi product voor 23:59 en in de meeste gevallen heb je hem de dag erna in huis! Is de aankoop toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze altijd binnen het retourtermijn gratis retourneren.