JBL

JBL bluetooth speakers

Luister je graag naar muziek als je lekker op het strand, in het zwembad of in het park bent? De draadloze bluetooth speakers zijn van alle gemakken voorzien. Zo zijn de speakers geheel waterbestendig ...

57 resultatensorteren op
aanbevolen

JBL bluetooth speakers

De bluetooth speakers van JBL zijn ideaal voor mensen die graag buiten de deur komen in de zomer. Koppel ze aan elkaar, neem ze mee het water in of laad je telefoon ermee op. Bekijk het gehele assortiment met soorten als de Flip, Charge, Pulse, Extreme, Flip en Go!

Waterproof

Heb je ooit je elektrische apparaat in het water laten vallen? Met de waterproof speakers van JBL hoef je je nergens zorgen over te maken. Je kunt ze zelfs geheel onderdompelen in het water. Ook zijn ze bestand tegen een regenbui of andere soort spetters!

Draagbaar & Bluetooth

Neem de bluetooth speakers van JBL mee naar waar je ook gaat. Je kunt je eigen muziek afspelen op locaties als het strand, het park of in het zwembad. Bijna alle speakers laden automatisch je smartphone op tijdens het afspelen van muziek. Zo hoef je nooit te zoeken naar een stopcontact!

Connect+

Deze functie van JBL is handig op het moment dat je een groot feest geeft en overal muziek wilt hebben. Koppel tot wel 100 bluetooth speakers aan elkaar en speel overal synchroon muziek af zodat iedereen van de muziek kan genieten.

Service van wehkamp

Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, het is allemaal mogelijk. Bestel je JBL bluetooth speaker voor 23:59 en in de meeste gevallen heb je hem de dag erna in huis! Is de aankoop toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze altijd binnen het retourtermijn gratis retourneren.