iPod & MP3

MP4-spelers

Op zoek naar een handige manier om video's en muziek af te kunnen spelen voor als je onderweg bent? Een mp4 speler is in staat om video en audio bestanden op te slaan en af te spelen wanneer jij m ...

3 resultatensorteren op
aanbevolen

MP4-spelers

Wil je een mp3-speler die net even wat extra functies heeft? Dan is een mp4-speler geschikter voor jou. Je kunt hier naast muziek afspelen ook video’s en foto’s op bekijken. Daarnaast zijn ze ook geschikt voor het sporten. Bekijk het assortiment met merken als Sony, Difrnce en Nikkei.

Video afspelen

Vind je het heerlijk om in de trein of onderweg even een film te kunnen kijken? Een mp4-speler heeft een goede accu en een compact lcd-scherm die het mogelijk maken om zonder problemen een film te kunnen kijken. Een film neemt meer ruimte in beslag dan een muziekbestand, let dus op de kwaliteit die je er op zet. Een klein LCD scherm heeft geen full-HD film kwaliteit nodig.

Hardlopen

Benieuwd hoe ver je nu eigenlijk aan het hardlopen bent? Sommige mp4-spelers kunnen gebruikt worden als stappenteller. Deze meet de afstand, je snelheid, de tijd, de calorieën die je verbrand en het aantal stappen die je zet. Zo heb je net die extra informatie waardoor je jezelf sneller en beter kunt maken.

Overige functies

Dit waren nog niet een alle functies van een mp4-speler. Sommige ontvangen ook radiozenders die je zelf kunt instellen als voorkeurzenders. De muziek, foto’s en video’s kun je gemakkelijk op de mp4-spelers zetten door middel van een meegeleverde USB-kabel. De accu’s zijn meestal binnen 2.5 uur opgeladen en gaan veel langer mee en bij sommige modellen zitten de oordopjes inbegrepen.