iPod & MP3

iPod accessoires

Geniet optimaal van je iPod Shuffle, iPod Touch of iPod Nano met de juiste accessoires. Bij ons vind je USB-kabels om je iPod aan te sluiten op je computer of laptop, zodat jij jouw iPod gemakkelijk o ...

21 resultatensorteren op
aanbevolen

iPod accessoires

Ben jij je oplader ook altijd kwijt? Of gaan ze steeds stuk omdat je ze zoveel gebruikt. Bestel een nieuwe of reserve zodat je weer even vooruit kunt. Het is ook mogelijk om je iPod aan te sluiten aan andere appraten zodat je bijvoorbeeld je foto’s en video’s op een tv kunt bekijken.

USB kabel

Heb je een nieuwe iPod gekocht? Dan weet je zeker dat er een Lightning aansluiting in zit. Dit soort aansluitingen worden alleen gebruikt door Apple apparaten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes zodat je ook op een afstand gebruik kunt maken van je iPod. Heb je toevallig toch nog een oude aansluiting dan kun je kijken naar de 30-pin USB kabels.

AV Kabel

Sluit heel simpel je iPod aan op een televisie of beamer met een AV-kabel. Ideaal als je bijvoorbeeld een presentatie moet geven op werk of school. Ook kun je thuis gebruik maken van dit soort kabels, je kunt familie foto’s en/of foto’s prachtig weergeven op je eigen tv. De kabels zijn zowel verkrijgbaar voor de Lightning en 30-pin aansluitingen.

Loop en sleutelhanger

Wil jij ook snel en gemakkelijk je iPod even kunnen opladen? Gebruik een loop om de iPod vast te maken zodat de kabel tijdens het opladen goed vast blijft zitten. Vind je zo’n kabel die uit je tas steekt maar niks? Bedek de kabel dan met een sleutelhanger.