Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

iPad & tablets

Windows tablets

Het beste van 2 werelden. Ga voor een Windows tablet als je de rekenkracht van een laptop wilt in combinatie met de flexibiliteit van een tablet met touchscreen.Ideaal voor gebruik als je onderweg bent of voor lekker op de bank in je woonkamer. Bekijk de verschillende modellen en kies de Windows tablet die bij jou past.

sorteren

1 resultaat

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Windows tablet

Ben je gewend om Windows te gebruiken op je pc en wil je daarom ook een Windows tablet aanschaffen? In dat geval kun je bij ons het ideale exemplaar uitkiezen. Daarvoor moet je wel eerst bepalen wat je wensen en eisen zijn. Er is namelijk heel veel mogelijk op dit gebied. Wil je bijvoorbeeld alleen een Windows tablet of liever een zogenaamde tablet-pc, waarbij het toetsenbord en het touchscreen los te koppelen zijn van elkaar? Daarmee kun je dus zowel in tabletvorm werken als in de vertrouwde laptopstand. Wij hebben bekende merken voor je als HP, Asus en Samsung. Zo vind je altijd een Windows tablet die helemaal past bij jouw situatie. Bovendien is onze prima prijs/kwaliteitverhouding en optimale service standaard inbegrepen bij je aankoop. Veel plezier met je Windows tablet!

Manieren om je Windows tablet te kiezen

Er zijn verschillende selectiecriteria die je bij wehkamp.nl kunt gebruiken om de ideale keuze te maken wanneer je een Windows tablet zoekt. Allereerst kun je het merk van jouw voorkeur aanvinken. Daarnaast is ook de grootte van het beeldscherm belangrijk. Dit wisselt van 10,1 tot en met 13,3 inch diagonaal, evenals de keuze van een harde schijf van je Windows tablet verkrijgbaaar tussen de 32 en 564gb. Is design belangrijk voor je, dan kun je zelfs op de kleur van je nieuwe Windows tablet selecteren. Tot slot is de prijs er ook nog. Verschuif de prijsbolletjes naar de prijsrange die je in gedachten hebt en je blijft altijd binnen je budget!