iPad & tablets

Tablet hoesjes

Als je je tablet wil beschermen tegen krassen, stof en vuil, is het verstandig om je tablet in een hoesje te bewaren. Kies voor een flipcover, bookcover of sleeve en je weet zeker dat je tablet er als ...

22 resultatensorteren op
aanbevolen

Tablet hoesjes

Ben jij in het bezit van een tablet of wil je er een aanschaffen? Dan wil je natuurlijk niet dat deze onder de krassen komt te zitten. Naast bescherming die tablet hoesjes bieden, zijn er ook een aantal functionele hoesjes. Zo kun je de tablet in de meeste hoesje laten staan zodat je de tablet gemakkelijk kunt bedienen zonder deze steeds vast te moeten houden. Nog een voordeel van deze functie is dat je gemakkelijk naar Netflix of andere Apps kunt kijken. Wil je de tablet alleen beschermen tijdens het vervoeren? Kies dan voor een sleeve die je er af kunt halen voor het gebruik. Wanneer je veel gaat werken of werkt met een tablet dan is een toetsenbord aan te raden. Deze kun je verbinden via bluetooth met je tablet. Bekijk ook onze tablet accessoires.

Service van wehkamp

Wil jij ook een tablet hoesje kopen? Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, dit is allemaal mogelijk bij wehkamp. Bestel je tablet hoesje voor 23:59 uur en ontvang hem morgen al in huis*. Wanneer de aankoop niet voldoet aan je verwachtingen, kun je deze altijd binnen de retourtermijn gratis retourneren.