iPad & tablets

iPad

Wil jij een nieuwe iPad kopen? Met een iPad kies je voor ultiem gebruiksgemak gecombineerd met een schitterend scherm en oogstrelend design. Deze drie factoren maken de iPad tot een klasse apart. Met ...

47 resultaten

iPad

De Apple iPad is beschikbaar in meerdere formaten en met verschillende functionaliteiten en opslag. Zo is er de iPad, de iPad Pro, de iPad Air en de iPad mini. De iPad kenmerkt zich door het slanke design en de lichte aluminium behuizing waardoor deze makkelijk in gebruik is en om mee te nemen. De iPad Pro is de topper binnen het assortiment en is voorzien van de snelste processor met het grootste scherm wat multitasken mogelijk maakt. Daarnaast heeft de iPad Pro de mogelijkheid om op 4G-internet (Cellular) te werken waardoor flexwerken gemakkelijk wordt. Wil jij veel werken met je iPad dan is een toetsenbord aan te raden. Bedenk waar jij je iPad tablet voor wilt gebruiken (e-books lezen, internetten, bestanden aanpassen, fotobewerking) en bepaal vervolgens het formaat en de functionaliteiten die je nodig hebt. Bekijk ook alle accessoires en hoesjes voor iPad tablets.

Besturingssysteem iOS

Net zoals de iPhone maakt de iPad gebruik van het besturingssysteem iOS van Apple. iOS is voorzien van meer dan een miljoen handige Apps speciaal voor iPads. Het besturingssysteem iOS blijft zich telkens vernieuwen en wordt steeds intelligenter. Elk device krijgt elke update gratis. Hierdoor ben je altijd voorzien van de nieuwste features voor jouw iPad.Via iCloud synchroniseer je gemakkelijk al je bestanden van je Apple devices zodat je er op elk moment bij kunt.

Service van wehkamp

Wil jij ook een iPad kopen? Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, dit is allemaal mogelijk bij wehkamp. Bestel je iPad voor 23:59 uur en ontvang hem morgen al in huis*. Wanneer de aankoop niet voldoet aan je verwachtingen, kun je deze altijd binnen de retourtermijn gratis retourneren.