Jurken & rokken

Het komt niet vaak voor dat een bedrijf, uit het niets, een compleet nieuw medium bedenkt. Maar dat is toch wat Apple deed met de iPad. Het besturingssysteem (iOS) van de iPad of iPad Mini blijft super gebruiksvriendelijk. Wil je wat meer vrijheid, dan bieden Android tablets zoals de Samsung Galaxy Tab uitkomst. Ben je een power user, dan kunnen we je een Windows tablet aanraden.

iPad & tablet

Tablets zijn er in verschillende soorten en maten. Wat is voor jouw de ideale tablet?

Apple iPad

Apple staat bekend om z'n mooie design en gebruiksvriendelijke apparaten. Al hangt daar wel een prijskaartje aan. Het iOS besturingssysteem is duidelijk en overzichtelijk, je vindt dit ook op de iPhone terug en dit werkt uiteraard feilloos met de iPad samen. Facetime, apps synchroniseren, agenda's enz. Alles gemakkelijk met je Apple id beheren ook in de iCloud. Er zijn een 3-tal formaten iPad te koop, de iPad mini met 7,9 inch scherm , de iPad Air/Air 2 met 9,7 inch scherm en de iPad Pro met 9,7 ich of maar liefst 12,9 inch scherm. Allemaal als wifi of wifi met 4G versie te verkrijgen. En in verschillende opslaggrootte; 32GB, 64GB, 128GB of 256GB. Content vind je in de App-store, iTunes of via Apple Music.

Android tablets

Het android besturingssysteem van Google wordt op veel tablets teruggevonden. O.a. vind je dit op de Samsung Galaxy Tab, Lenovo tab, Asus Zenpads. Content vind je in de Google Play store. Hier vind je letterlijk honderdduizenden apps. Het android besturingsssysteem biedt je veel vrijheid om alles naar je eigen keus aan te passen.

Windows tablets

Windows tablets draaien zoals de naam al zegt op het besturingssysteem van Microsoft; Windows. Dit is voor de meeste mensen een bekend besturingssysteem en deze tablets zijn dan ook goed als vervanger of aanvulling voor een laptop te gebruiken. De Microsoft Surface is één van de bekendste windows tablets, ook wel een 2-in-1 laptop genoemd.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.