Elektronica

iPad & tablets

Het komt niet vaak voor dat een bedrijf, uit het niets, een compleet nieuw medium bedenkt. Maar dat is toch wat Apple deed met de iPad. Het besturingssysteem (iOS) van de iPad blijft super gebruiksvri ...

101 resultatensorteren op
aanbevolen

iPad & tablet

Tablets zijn er in verschillende soorten en maten. Wat is voor jouw de ideale tablet?

Apple iPad

Apple staat bekend om z'n mooie design en gebruiksvriendelijke apparaten. Al hangt daar wel een prijskaartje aan. Het iOS besturingssysteem is duidelijk en overzichtelijk, je vindt dit ook op de iPhone terug en dit werkt uiteraard feilloos met de iPad samen. Facetime, apps synchroniseren, agenda's enz. Alles gemakkelijk met je Apple id beheren ook in de iCloud. Er zijn een 4-tal formaten iPad te koop, de Apple iPad met 9.7 inch scherm, de Apple iPad mini met 7.9 inch scherm, de Apple iPad Air met 9.7 inch scherm en de Apple iPad Pro met 9.7, 10.5 en maar liefst 12.9 inch scherm. Allemaal als wifi of wifi met 4G versie te verkrijgen. En in verschillende opslaggrootte; 32GB, 64GB, 128GB of 256GB. Content vind je in de Apple App store, iTunes of via Apple Music.

Android tablets

Het android besturingssysteem van Google wordt door veel tablets gebruikt. Onder andere vind je dit op de Samsung Galaxy Tab, Lenovo tab, Asus Zenpads, Acer Iconia. Apps vind je in de Google Play store. Hier vind je letterlijk honderdduizenden apps. Het android besturingsssysteem biedt je veel vrijheid om alles naar je eigen keus aan te passen.

Windows tablets

Windows tablets draaien zoals de naam al zegt op het besturingssysteem van Microsoft; Windows. Dit is voor de meeste mensen een bekend besturingssysteem en deze tablets zijn dan ook goed als vervanger of aanvulling voor een laptop te gebruiken. De Microsoft Surface is één van de bekendste windows tablets, ook wel een 2-in-1 laptop genoemd.