Harman Kardon

Harman Kardon totale collectie

Houdt jij erg veel van muziek en wil je daar overal van genieten? De producten van Harman Kardon zijn daarvoor gemaakt. Stream je favoriete muziek via Wifi overal in je huis met de Harman Kardon muzie ...

35 resultatensorteren op
aanbevolen

Harman Kardon totale collectie

Zoek je naar een systeem waarmee je prachtige muziek kunt luisteren? Of wil jij jouw televisie omtoveren tot thuisbioscoop? Dat kan allemaal met de apparaten van Harman Kardon. De totale collectie bevat onder andere bluetooth speakers, soundbars, receivers, home cinema sets en complete muzieksystemen.

Wat is Harman Kardon?

Harman Kardon biedt jou een oplossing voor al je wensen op het gebied geluid. Harman Kardon producten zijn een mix tussen hoogwaardige kwaliteit en een mooi uiterlijk. De collectie speakers zijn allemaal voorzien van een bluetooth systeem die jij kunt bedienen met je smartphone, laptop, tablet of computer. De draadloze systemen zijn allemaal gemakkelijk te bedienen zijn via Harman Kardon Remote app.

Wat heeft Harman Kardon allemaal?

Harman Kardon beschikt over verschillende systemen op het gebied van geluid. Kijk tv met het beste geluid met de Harman Kardon home cinema sets en soundbars. De home cinema sets zijn er in verschillende systemen, zo hebben wij de 2.1- en de 5.1 speakersystemen. Harman Kardon heeft ook een totaal vernieuwde lijn van muzieksystemen, dit is de OMNI lijn.

Hoe werkt de bediening?

Alle producten uit de collectie van Harman Kardon zijn te besturen doormiddel van de Harman Kardon Remote app. Deze is gratis te downloaden in de App Store en Google Play. Hiermee bestuur jij het systeem lekker vanaf de bank, of op andere plekken in je huis. De app uit de Apple store is compatible met de Apple Watch. Jij kunt nu gemakkelijk luisteren naar topkwaliteit muziek op Spotify, Apple Music en je eigen muziek collectie.