Harman Kardon

Harman Kardon soundbars

De Harman Kardon soundbars zijn de perfecte oplossing voor mensen die geen complete home cinema set willen aanschaffen. Deze soundbars hebben een strak design, zijn flinterdun en produceren een fantas ...

4 resultaten

Harman Kardon soundbars

De soundbars van Harman Kardon zijn uitermate geschikt voor mensen die geen hele home cinema sets willen kopen maar wel willen genieten van topkwaliteit geluid. Omdat de tv’s tegenwoordig zo plat zijn is er geen ruimte meer voor goede speakers. Om dit een boost te geven kies jij voor een soundbar van Harman Kardon. Een soundbars is een platte, langwerpige speakers die meestal direct onder je tv wordt geplaatst. Soundbars geven een helder en ruimte vullend geluid.

Aansluiting

Een soundbar is heel gemakkelijk aan via de meegeleverde HDMI kabel. En is vervolgens eenvoudig te besturen via de reguliere afstandsbediening van je tv. De meeste Harman Kardon home cinema sets zijn draadloos. Daar heb je dus geen last van als je hemt wilt plaatsen. Je kan hiermee ook nog kijken waar de soundbar het beste past in jouw woonkamer.

Harman Volume

In veel home cinema sets van Harman Kardon zit er een Harman Volume functie. Deze beperkt plotselinge geluidsveranderingen. Het komt nog wel eens voor dat jij schrikt van een harde reclame. Dat is nu verleden tijd.