Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

home Elektronica Harman Kardon shop Harman Kardon draadloze speakers

Harman Kardon draadloze speakers

2 artikelen
470-230-contentheader-HarmanKardon2-wk38

Overal in je huis draadloos genieten van jouw favorete muziek. Doe dat nu met de (OMNI Plus) muzieksystemen van Harman Kardon. Deze speakers zijn voorzien van een bluetooth verbinding, hierdoor kun jij genieten van online muziekdiensten zoals Spotify, Youtube, Apple Music of Soundcloud met één druk op de knop. Het is mogelijk om meerdere Harman Kardon speakers met elkaar te verbinden.

Harman Kardon OMNI Plus

De OMNI Plus van Harman Kardon is een waarmee jij gemakkelijk overal in huis muziek kunt luisteren. Je creëert eenvoudig een HD-muzieksysteem waar je maar wilt. De draadloze speakers zijn eenvoudig te bedienen zonder dat je daarvoor van de bank hoeft te komen. Verbind meerdere speakers met elkaar zodat jij overal kunt genieten van jouw favoriete muziek in topkwaliteit.

Connectiviteit

De complete OMNI Plus productlijn van Harman Kardon is bluetooth connected. Hiermee speel jij via je smartphone, tablet, computer of laptop jouw lievelingsnummers af. Of dit nou uit je eigen collectie of afkomstig van één van de online streamingsdiensten zoals Spotify, Youtube, Apple Music of Soundcloud. Mocht je niet beschikken over een bluetooth apparaat dan kan je de speaker ook verbinden door middel van een AUX aansluiting.

One touch follow me

Je kan alle speakers in je huis met elkaar laten verbinden. Alle speakers kunnen hetzelfde nummer afspelen of per speaker een ander nummer. De Harman Kardon OMNI productlijn is voorzien van de One Touch Follow Me functie. Hiermee kun jij via de app de muziek jou laten volgen. Loop jij van de keuken naar woonkamer dan komt de muziek gewoon met je mee en heb jij altijd je favoriete nummers bij je.

Harman Kardon Remote App

Ook de OMNI Plus van Harman Kardon is te bedienen door middel van de Harman Kardon controller app, met één druk op de knop bedien jij alle Harman Kardon speakers in je huis. Deze app is gratis te downloaden in de Apple Store en de Google Play Store. De app geoptimaliseerd voor de Harman Kardon OMNI producten en is te bedienen met een Apple Watch. Gebruik jij een tablet of smartphone dan kun je app ook gebruiken als streaming middel voor online muziekdiensten.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.