• Zoek je een handige bluetooth speaker zodat je ook buiten de deur muziek kunt luisteren? Of wil je je woonruimte verreiken met een prachtig draadloos muzieksysteem? Harman Kardon heeft voor iedereen een oplossing die bij de situatie past.

  Wat biedt Harman Kardon jou?

  Harman Kardon maakt speakers met fantastisch geluid die heel makkelijk via de App te bedienen zijn. Je kunt bijvoorbeeld je eigen Multiroom systeem creëren, een home cinema set aansluiten op je tv of je bluetooth speaker gebruiken waar je maar wil.

  Harman Kardon luidsprekers bieden ongeëvenaarde audiokwaliteit met een iconisch design.

  De collectie van Harman Kardon bestaat uit meerdere audio producten die je een totaaloplossing voor een draadloos muzieksysteem bieden. Bekijk al onze Harman Kardon producten via de onderstaande link.

  Harman Kardon Totale Collectie >
  Totale collectie

  Harman Kardon OMNI Plus

  Muziek luisteren in zowel je woonkamer, slaapkamer als in de rest van je huis? Met de OMNI plus speakers van Harman Kardon richt je je eigen muzieksysteem in. De speakers werken zowel met Wifi als Bluetooth. Je kunt dus altijd gemakkelijk verbinding maken.

  Hoe werkt het?

  Nadat je gekozen hebt waar je de OMNI plus speakers wil plaatsen binnen je woning download je de Harman Kardon App op je smartphone, tablet of computer. Hierop maak je verbinding met het thuisnetwerk en daarna met de speakers. Als je dit gedaan hebt kun je je eigen groepen gaan instellen per woonruimte. Daarna is het een kwestie van muziekstreamen via Spotify, Youtube etc.

  Je kunt de Harman Kardon OMNI plus speakers ook koppelen met de OMNI Bar Plus. Zo creër je door bijvoorbeeld twee OMNI 10 plus speakers toe te voegen heel makkelijk een surround set. Hoe meer speakers je toevoegd hoe leuker de kijkervaring wordt!

  Harman Kardon draadloze speakers >
  Draadloze speakers

  Bluetooth speakers

  Bluetooth speakers

  Wil je ook buiten de deur kunnen genieten van het fantastische Harman Kardon geluid? Koppel je smartphone aan één van de bluetooth speakers en luister direct naar je favoriete nummers.

  Welke bluetooth speaker kies jij?

  Ben je op zoek naar een iets grotere speaker met ruimtevullend en helder geluid? Dan zijn de Harman Kardon GO PLAY en de Onyx Studio 4 ideaal voor jou. Deze bluetooth speakers kun je tot wel 8 uur lang ook buiten de deur gebruiken dankzij de sterke accu's.

  Toch een iets compacter formaat?

  Dan zijn de ESQUIRE 2 en de ONYX Mini de oplossing. Je kunt via bluetooth tot wel 3 apparaten verbinding maken zodat je samen muziek kunt afspelen. Daarnaast gaat de accu tot wel 10 uur mee! Kies degene die het beste bij jou past.

  Harman Kardon bluetooth speakers >

  Soundbars

  Bij een film of serie hoort natuurlijk goed geluid dat de kijkervaring nog leuker maakt. Met een Harman Kardon soundbar verbeter je het geluid van je televisie. De soundbars hebben ook een subwoofer die zorgt dat alle lage tonen ook goed hoorbaar zijn.

  Tv kijken als nooit tevoren

  Harman Kardon heeft de soundbars zo gemaakt dat ze alle geluidsfrequenties die je kunt horen prachtig klinken. Alle hoge en mid tonen zijn kraakhelder en hebben een diepte die ongeëvenaard is. Ook het design is belangrijk, ze passen qua uiterlijk bij iedere tv dankzij het dunne frame en de strakke vormgeving. Wil je nog meer uit je geluidinstallatie halen? Koppel de soundbar dan aan Harman Kardon speakers. De grootte van je installatie bepaal je zelf!

  Harman Kardon soundbars >
  Soundbars

  Home Cinema

  Ga je voor een alles-in-één oplossing voor het geluid in je woonkamer? De home cinema sets van Harman Kardon toveren je woonkamer om in een thuisbios. Bij de meeste zit zelfs een reciever die je gemakkelijk aansluit op je tv of andere apparatuur.

  Wat biedt een Harman Kardon home cinema set jou?

  Een Harman Kardon 5.1 home cinema set bestaat uit een reciever, een subwoofer en vijf losse speakers. Dit geheel zorgt samen voor een fantastische geluidservaring. De home cinema sets van Harman Kardon staan bekent om de flexibiliteit in installatie, ongeëvenaarde geluidskwaliteit en het prachtige design. Bekijk het assortiment en kies de set die het beste bij de grootte van jou woning past.

  Harman Kardon home cinema sets >
  Home Cinema