Elektronica

Harde schijven & opslag

Wil jij een externe harde schijf kopen? Foto’s van al die bijzondere gebeurtenissen, films die je nog wilt zien en al je muziek: die wil je niet kwijt. Met een externe harde schrijf kun je makkelijk back-ups maken met meer dan genoeg opslagruimte. Met externe harde schijven van merken als Western Digital, Philips, Seagate en Toshiba maak je via wifi back-ups en soms zelfs je eigen cloud. Je kunt natuurlijk ook altijd USB-stick, DVD of blu-ray brander gebruiken om je bestanden extern op te slaan.

sorteren

51 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Harde schijf

Foto’s van al die bijzondere gebeurtenissen, films die je nog wilt zien, al je muziek: je moet er niet aan denken dat je het allemaal kwijt bent. Met een extra harde schrijf kun je makkelijk back-ups maken. Met NAS-servers en externe harde schijven van merken als Western Digital, Qnap en Toshiba maak je via wifi back-ups en soms zelfs je eigen cloud. Je kunt natuurlijk ook altijd een USB-stick, DVD- of blu-raybrander gebruiken in plaats van een harde schijf. Jij bepaalt zelf welk opslagmedium je het handigst vindt. Of dat nu een oerdegelijke harde schijf is of iets anders. Welk product je ook zoekt, bij wehkamp.nl vind je het vast en zeker. We hebben meer dan 100 verschillende exemplaren voor je, dus dat lukt ongetwijfeld. Uiteraard kun je vertrouwen op de goede prijs/kwaliteitverhouding en uitstekende service waar wehkamp.nl om bekend staat!

Welke harde schijf heeft jouw voorkeur?

Of je nu graag een harde schijf van Apple wilt of van bekende storagemerken als Western Digital en Synology, in ons assortiment heb je volop keuze. De grootte van de afmetingen en van de opslagcapaciteit wisselt, net zoals de manier waarop je de harde schijf verbindt met je computer. Dat kan bijvoorbeeld met USB 3.0 en/of wifi. Met een paar vinkjes geef je aan welke voorkeur je hebt als het gaat om het merk en type product. Zo kom je al snel uit bij jouw ideale exemplaar. Of je nu 64 of 3000 gb opslag zoekt, wij helpen je verder. Veel plezier met je nieuwe harde schijf!