Haarverzorgingsapparaten

Haarstyler accessoires

Heb jij al een haarstyler, maar zoek je er nog accessoires voor? Zoek niet verder. Of het nu om een beschermhoes, een speciaal opzetstuk of een houder voor je haarstyler gaat, wij hebben het. En het m ...

0 resultatensorteren op
aanbevolen
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Haarstyler accessoires

Heb jij al een stijltang of een krultang, maar zoek je er nog passende haarstyler accessoires bij? Dan moet je bij ons zijn. Wij hebben verschillende haarstyler accessoires in ons aanbod die aan jouw wensen voldoen. Of het nou een opberghoes, een houder of een opzetstuk is; wij hebben het voor jou!

Berg je haarstyler veilig op

Stel, jij bent klaar met het krullen van je haar en wil je krultang neerleggen. Dat is lastig, want na gebruik is de krultang nog erg heet. Door deze zomaar ergens neer te leggen, kan het brandplekken veroorzaken. Vervelend, maar hier hebben wij wat op gevonden. Wij hebben namelijk verschillende soorten hittebestendige opberghoezen voor jouw krultang of stijltang. Zo kun jij altijd jouw haarstyler opbergen, ook als deze nog niet helemaal afgekoeld is. Maar wij hebben ook andere haarstyler accessoires in ons assortiment. Misschien vind jij een opberghoes niet zo ideaal, maar heb jij liever een houder. Ook deze accessoire hebben wij voor jou. Zo hoef jij jouw haarstyler niet neer te leggen, maar kun je deze makkelijk in de houder stoppen. Ideaal toch?

Maak het chique

Heb jij binnenkort een chique gelegenheid en wil jij jouw haar graag optimaal in model brengen? Dan is een stijltang of krultang niet genoeg. Wij hebben daarom ook haarstyler accessoires die je in je haar kunt stoppen. Denk bijvoorbeeld aan een haarband of verschillende haarelastiekjes. Heb jij nog geen haarstyler of wil je graag een nieuwe? Kijk dan eens bij ons aanbod aan krultangen en stijltangen van merken zoals BaByliss en Remington.