Gaming elektronica

411 resultaten
aanbevolen

411 resultaten

Gamen is leuk en leerzaam

Gamen is leuk voor zowel jong als oud en wist je dat het spelen van games ook heel leerzaam kan zijn? Door te gamen leer je beter omgaan met bepaalde emoties en je kunt je sociale vaardigheden versterken als je games speelt met of tegen anderen.

Alle gaming elektronica koop je bij wehkamp

Bij wehkamp verkopen we alle elektronica die je nodig hebt als je graag games speelt. We hebben de laptops die je nodig hebt om je favoriete games te spelen en natuurlijk ook de headsets. Daarnaast verkopen we toetsenborden, multimediaspeakers, een gaming monitor, een gaming muis en meer.

Gaming laptop kopen? Hier moet je op letten

Gaming pc kopen? Dat is best spannend. Want welke gaming computer kun je eigenlijk het beste aanschaffen voor het spelen van jouw favoriete games? Let bij het aanschaffen van de gaming pc altijd goed op de processor die in de pc zit. Je hebt minimaal een AMD Ryzen 5 of een Intel Core i5 processor nodig. Daarnaast is het ook het werkgeheugen een specificatie waar je op moet letten. Kies voor een minimaal werkgeheugen van 8 GB.

Iedereen blij met een gaming headset

Je houdt van gamen, maar doet je omgeving dat ook? Misschien is het verstandig om een headset aan te schaffen om de relaties met je huisgenoten goed te houden. Met een headset hoor alleen jij het geluid dat het spel produceert en je kunt ook meteen je tactieken bespreken met andere gamers in het spel. Super leuk, want dat kunnen ook mensen zijn aan de andere kant van de wereld. Maak je weleens onverwachte bewegingen als je een doelpunt mist of juist scoort? En spring je een gat in de lucht als je door bent naar het volgende level? Dan is een draadloze gaming headset een goed idee.

Als je het doet, doe het dan goed

Wil je een next level gaming setup creëren? Dan heb je echt een 2 monitor gaming setup nodig. Zo kun je in sommige spellen de map op het ene scherm bekijken, terwijl je het spel speelt op het andere scherm. In andere spellen kun je genieten van een extra breed beeld.

Vandaag bestellen en morgen al in huis

Kun je niet wachten om je favoriete spellen eindelijk te gaan spelen? Bestel dan vandaag nog bij wehkamp en je hebt het morgen al bij je thuis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.