Eufy by Anker elektronica

17 resultaten
aanbevolen

17 resultaten

Beveilig je woning met Eufy by Anker

Je huis met een gerust hart achterlaten wanneer je naar werk vertrekt of met het hele gezin op vakantie gaat? Daar helpt Eufy by Anker je bij! Met hun beveiligingscamera's en alarmsystemen creëer je smart home beveiliging op maat rondom je huis.

Smart home beveiliging op maat

Het ene huis is groter dan het ander en wellicht heb je meerdere ingangen die je wilt bewaken met Eufy. Als je een systeem met een basisstation gekocht hebt, koop je hier wanneer nodig een uitbreiding op. Met een extra Eufy by Anker Eufycam beveilig je je schuifpui, garage of schuur.

Wie staat er voor de deur?

Met de Eufy by Anker deurbel zie je wie er voor de deur staat, ook als je niet thuis bent. Bovendien is het mogelijk om met degene die voor je deur staat te praten, doordat je telefoon verbonden is met de intercom van je bel. Vraag de postbode om het pakketje bij de buren af te leveren en laat je vrienden weten dat je met tien minuten thuis bent.

De voordelen van een Eufy smart home

Er zitten grote verschillen in de kwaliteit van verschillende beveiligingssystemen. Beveilig je je huis met Eufy? Dan geniet je van verschillende voordelen. De Eufy by Anker Eufycam heeft een kleurmodus, waardoor je ook ’s avonds laat het beste zicht hebt. Dankzij de mogelijkheid om full HD live te streamen, kun je zelfs het nummerbord van een auto op je oprit lezen. Geen detail ontgaat je! Tegelijkertijd hoef je je geen zorgen te maken over nodeloze meldingen. De camera beschikt over human detection, waardoor het je alleen waarschuwt wanneer er een mens voor je deur staat. Je krijgt dus geen alert wanneer je kat door het kattenluikje glipt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.