draadloze speakers

Airplay speakers

De multiroom oplossing van Apple heet Airplay. Neem 1 of meerdere Airplay speakers op in je WiFi netwerk en maak verbinding via je iPod, iPad, iPhone of Mac computer. Zo stream je het geluid in hoge k ...

33 resultatensorteren op
aanbevolen

AirPlay speakers

Beschik jij over meerdere Apple apparaten en ben je op zoek naar een geschikte speaker om je favoriete muziek te streamen? Dan is een AirPlay speaker de oplossing!

Wat is AirPlay?

AirPlay is een multiroom systeem alleen geschikt voor AirPlay toegankelijke apparaten. Via AirPlay stream je muziek draadloos van het ene apparaat naar het andere. Je hebt er een iPhone, iPod, iPad, Apple TV of Mac voor nodig. AirPlay maakt niet direct verbinding met een ander AirPlay apparaat, maar maakt verbinding via je draadloze netwerk. Hierdoor is het bereik een stuk groter dan bij bluetooth (afhankelijk van de capaciteit van je WiFi routers). Daarnaast is de geluidskwaliteit van je muziek gestreamd via AirPlay is stuk beter dan wanneer je muziek streamt via bluetooth.

Verschillende merken

Merken als Sony en Yamaha hebben verschillende audiosystemen op de markt gebracht die geschikt zijn voor AirPlay. Je vindt ze hierboven.