Elektronica

Domotica

We zijn steeds meer connected via smartphones, tablets en computers. Nu is het ook mogelijk te connecten met apparaten in je huis. Zo kan je de thermostaat of het licht bedienen via je smartphone en tablet. Maar ook je huis bewaken met verschillende beveiligingssensoren, slimme camera's, slimme video deurbellen die allemaal in verbinding staan met je smartphone. Laat je verbazen door de mogelijkheden en ontdek het gemak. Lees meer over de smart home mogelijkheden.

sorteren

408 resultaten

Domotica

Ben jij een persoon die van handigheid houdt? En wil je dat jouw huis up-to-date is? Dan moet je zeker kijken in het domotica assortiment . Deze slimme apparaten bedien je vanuit de bijbehorende apps op je smartphone, zodat je jouw huis ook bedient als je niet thuis bent.

Beveiliging

Het is natuurlijk erg belangrijk dat je huis goed beveiligd is. Je doet de deur op slot en de ramen dicht als je weggaat. Maar is dit wel voldoende? Als een inbreker je huis in wil, dan lukt dat hem meestal toch wel. Maak het hem dan zo moeilijk mogelijk met de camera’s en de deur/raam sensoren. De camera’s leggen alles vast terwijl je thuis en niet thuis bent. Mocht dit niet genoeg afschrikken dan zijn er ook nog de raam en deur sensoren en alarmen. Zodra een deur of raam wordt geopend krijg jij een melding op je telefoon of gaat er een hard alarm af. Door de beveiligingsapparatuur maak je het voor inbrekers minder aantrekkelijk om jouw woning als doelwit te zien.

Comfort

Een optimaal klimaat in huis dat wil natuurlijk iedereen. In de winter de kachel lekker warm hebben en in de zomer door een zo koel mogelijk huis lopen. Om dit zo goed mogelijk te regelen heb je een thermostaat nodig. Niet zomaar een thermostaat, maar een thermostaat die je kan bedienen met je smartphone! Zo kan je overal in en buiten je huis en op elk moment van de dag de temperatuur regelen. Je kan de kachel van je huis uitzetten op je werk en weer aanzetten voordat je naar huis gaat. Zo kom je thuis in een lekker warm huis.

Verbinding

Het is altijd vervelend als je net lekker in bed ligt en je ziet dat de lamp op de gang nog aanstaat. Dat gevoel ga jij nooit meer hebben met de smartplug. Deze smartplugs doe jij in je stopcontact en daar sluit je jouw lamp, tv of welk apparaat dan ook op aan. De smartplug is verbonden met jouw smartphone via een handige app. Zo kan je dus op afstand alle apparaten bedienen die aangesloten zijn op een smartplug, super handig!

Service van wehkamp

Wil jij ook slimme domotica kopen? Betaal zoals jij wilt, vooraf, achteraf of gespreid, dit is allemaal mogelijk bij wehkamp. Bestel je domotica voor 23:59 uur en ontvang ze morgen al in huis*.