Gitaren

Schuilt er een ware muzikant in jou of in je kind? Wij hebben een aantal gitaren voor jou geselecteerd! De gitaren zijn speciaal gemaakt voor beginnende muzikanten die op zoek zijn naar een gitaar die wat begin fouten kan hebben. Bij sommige gitaren krijg je een muziekboek die je al een aardig eindje op weg kan helpen met de noten leren kennen.

0 resultaten

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!
  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Gitaren

Of je nou een hobbygitaar zoekt of een professionele, een elektrische of akoestische, een gitaar shop je hier!

Verschillende soorten gitaren

Je kunt kiezen uit 2 soorten gitaren; een akoestische gitaar of een elektrische gitaar. Een elektrische gitaar heeft een massieve klankkast, waardoor hij alleen met hulp van een versterker en een ingebouwde element geluid produceert. Een akoestische gitaar heeft in tegenstelling tot een elektrische gitaar geen versterker nodig om geluid te produceren. Deze gitaar heeft een grote open klankkast. Wanneer je de snaren aanslaat en tot trillen brengt, worden de trillingen vervolgens door de klankkast versterkt, waardoor je de muziek kunt horen. Daarnaast bestaan er ook akoestische gitaren die wel op een versterker aangesloten kunnen worden, voor extra krachtig geluid.

Accessoires

Naast een gitaar heb je misschien accessoires als lesmateriaal, stemapparaat of een gitaarstandaard nodig. Deze vind je op de pagina Muziekaccessoires.