DJ koptelefoons

Altijd al een koptelefoon willen hebben voor live mixen? DJ headsets van merken als Pioneer, Philips en Sony kunnen tegen een stootje en zijn vaak extra flexibel met het in elkaar vouwen. De uitsteken ...

20 resultatensorteren op
aanbevolen

DJ koptelefoons

Deze koptelefoons worden vooral gebruikt tijdens het live-mixen van muziek. Het biedt de DJ de mogelijkheid om naar zijn of haar eigen mix te luisteren en tegelijkertijd ook het geluid in de zaal goed te kunnen horen.

Wat is het verschil met een reguliere koptelefoon?

Een DJ koptelefoon kun je veel harder zetten dan een normale koptelefoon. Dit komt omdat hij wordt aangestuurd door een mixer die veel harder (+12 dB) kan uitsturen dan bijvoorbeeld een smartphone. Qua geluid sturen deze koptelefoons veel meer aan op lage bass, (10-100 Hz) waardoor ze ideaal zijn voor elektronische muziek.

Waar moet je op letten bij aankoop?

Een DJ koptelefoon moet een uitstraling hebben die bij jou past. Daarnaast moet hij naar je eigen smaak verstelbaar zijn. De geluidskwaliteit verschilt onderling nogal, let op de beschrijving van de koptelefoon en lees klant reviews.

Service van wehkamp

Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, het is allemaal mogelijk. Bestel je DJ Koptelefoon voor 23:59 en in de meeste gevallen heb je hem de dag erna in huis! Is de aankoop toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze altijd binnen het retourtermijn gratis retourneren.