DJ accessoires

Maak het feest compleet met de juiste DJ accessoires! Denk bijvoorbeeld aan een bluetooth luidspreker waarmee je gemakkelijk je favoriete muziek afspeelt vanaf je smartphone, tablet of andere apparaten. Wat is een feest zonder lichtshow? Er zijn bluetooth luidsprekers met een lichtbol aan de bovenkant, zodat je een lichtshow kan geven die aansluit bij jouw beats!

1 resultaat

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

DJ accessoires

Geef je een feestje? Maak de avond compleet met een van de bluetooth audiosystemen van Sony of Ion. Of ben je een beginnende DJ die het scratchen onder de knie wil krijgen? Gebruik dan de cartridges van Reloop voor de echte analoge feeling.

Speakers met discolicht

Maak je avond compleet met de speakers van Ion. Deze bluetooth speakers hebben niet alleen een uitstekend geluid maar zijn ook zo ontworpen dat ze sfeervol licht in de vorm van een discobal uitstralen. Het licht gaat op de maat van de muziek en de verschillende kleuren en patronen worden afgebeeld op de muren of het plafon. Sluit de speaker simpelweg aan op netstroom en stuur de muziek aan via Bluetooth of een versterker.

Speaker met microfooningang

Wat is er nu leuker dan karaoke? Het Sony bluetooth audiosysteem is voorzien van een microfoon ingang waardoor het mogelijk is om met de muziek mee te zingen. Let er wel even op of er een microfoon wordt bijgeleverd. Zit er geen microfoon bij het product? Geen probleem, wij hebben ook microfoons in ons assortiment!

Reloop cartridges

Deze cartridges zijn gemakkelijk te bevestigen aan de headshell. De sferisch geslepen naald is ideaal voor het scratchen van allerlei soorten muziekplaten. Wil je simpelweg oefenen of ben je al zo ver dat je scratched tijdens optredens? Dan raden wij deze cartridges aan.

Service van wehkamp

Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, het is allemaal mogelijk. Bestel je DJ accessoires voor 23:59 en in de meeste gevallen heb je ze de dag erna in huis! Is de aankoop toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze altijd binnen het retourtermijn gratis retourneren.