• gratis bezorging vanaf 20.-
  • betaal zoals je wilt: vooraf, achteraf of gespreid
  • gratis retour
Jurken & rokken

Ben je op zoek naar een complete DJ set waarmee je jouw eigen muziek kunt mixen? Wij hebben complete DJ sets voor jou geselecteerd zodat je snel en gemakkelijk aan de slag kunt. Het enige wat jij nog hoeft te doen is zelf muziek afspelen via je laptop, usb of cd's. Een DJ set bestaat uit een controller, een koptelefoon en twee monitoren.

Complete DJ sets

Ben je van plan om als beginnende dj muziek te gaan draaien? Om het je gemakkelijk te maken hebben wij sets gemaakt van producten die goed met elkaar samenwerken. Zo weet je zeker dat je zonder problemen je favoriete muziek kunt gaan mixen. De sets bestaan uit een DJ controller, een DJ hoofdtelefoon en twee DJ speakers.

Controller

Ben je vaak op reis met je DJ spullen? Een controller is een compact alternatief op de klassieke DJ mixer en twee platen of cd spelers. De controllers zijn vooral geschikt om digitale muziek vanaf je laptop af te spelen en te mixen. Ook zijn er sommige controllers die werken met een cd ingang of een usb aansluiting, zodat je niet altijd je laptop me hoeft te nemen.

Koptelefoon

Een echte DJ kan niet zonder een koptelefoon. DJ koptelefoons zijn stevig, wendbaar en geven meestal een dynamisch geluid dat vooral gericht is op lage bas. Ze worden tijdens het mixen gebruikt om een overgang in te plannen voor aankomende nummers. Ze ben je verzekerd van weinig fouten maken tijdens het mixen.

Speakers

Om een dj set compleet te maken heb je natuurlijk mooie speakers nodig waar goed geluid uit komt. De speakers moeten het geluid dat jij aan het mixen bent helder en bijna identiek weer kunnen geven. Je kunt ze aansluiten op de uitgangen van de DJ controller.

Mix programma’s

Er zijn verschillende programma’s waarmee je goed kunt mixen. Bij de meeste DJ controllers wordt software bijgeleverd waarmee je alles digitaal kunt bedienen. Een paar veel gebruikte DJ software programma’s zijn Serato, Virtual DJ en Traktor.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.