Verrekijkers

Verrekijkers zijn ideaal voor vakanties en uitstapjes. Of je nu op een uitkijkpunt in de stad staat of met je backpack in de natuur, met een verrekijker kun je alles observeren. Wij bieden jou verrekijkers in verschillende prijsklassen, dus ook hoogwaardige verrekijkers voor het observeren van vogels en wild!

0 resultaten

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Verrekijkers

Ben je ooit op een enorm druk concert geweest waar je bijna niets kon zien? Met een verrekijker kun je zo ver inzoomen dat je ieder detail kunt waarnemen. Leuk voor op vakantie, met backpacken of om vogels mee te spotten als hobbyist. Bekijk het assortiment met merken als Bushnell en Olympus.

Waar gebruik je een verrekijker voor?

Een verrekijker gebruik je op het moment dat je iets wilt zien wat voor het blote oog normaal niet waarneembaar is. Denk hierbij aan details op gebouwen en kunstwerken die je normaal nooit kunt zien en vogels die hoog vliegen of op afstand zitten in de natuur. Een verrekijker brengt echt een nieuwe dimensie aan het ontdekken van kunst, natuur en dergelijke.

Waar moet je op letten bij aankoop van een verrekijker?

Als je een verrekijker uitzoekt, kom je twee getallen tegen, zoals 10×42 of 8×42. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan. Zo kun je meteen zien dat deze verrekijker het beeld 8 of 10 keer vergroot. Met het tweede getal wordt de diameter van het objectief aangegeven in millimeters. Hoe groter de lens die voor in de verrekijker zit, des te meer licht er in kan vallen. Let ook op de fitting van de verrekijker. Het is fijn als hij goed in de hand ligt tijdens het observeren. Daarnaast is het gewicht ook belangrijk.