Digitale camera's

Superzoom camera's

Met een superzoom camera breng je alles van een afstand optimaal in beeld. Deze camera is uitgerust met een flinke zoomlens en beschikt over meer mogelijkheden in vergelijking met compact camera’s. Zo ...

15 resultatensorteren op
aanbevolen

Superzoom camera’s

Wil je prachtige foto’s schieten maar heb je geen zin om een tas vol met lenzen mee te sjouwen? Een superzoomcamera heeft een groot zoombereik, is gemakkelijk te bedienen en ook nog eens compact zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Bekijk het assortiment met merken als Canon, Nikon, Sony en Panasonic.

Zoomfunctie

De zoomfunctie van een superzoom camera geeft je de vrijheid om zelf te bepalen wat voor soort foto’s je wilt maken. Op het moment dat je op vakantie en je een prachtig uitzicht hebt, dan kies je voor de groothoekstand. Ben je aan het backpacken en zie je een mooi dier, dan kun je het dier prachtig op de foto zetten door in te zoomen.

Wanneer gebruik je een superzoom camera?

Je gebruikt dit soort camera’s als je waarde hecht aan de kwaliteit en compositie van de foto’s die je maakt. Het vereist even oefenen maar je kunt snel en gemakkelijk prachtige foto’s maken. Zoom in op verre objecten of juist ver uit voor prachtige omgevingsfoto’s. Het uiterlijk van de superzoom camera’s is iets robuuster dan bij de meeste compact camera’s. Ze zijn ook iets zwaarder waardoor ze wat steviger in de hand liggen?