Digitale camera's

Sportcamera's

Fotograferen vanuit je eigen perspectief terwijl je bezig bent met je favoriete sport of outdoor activiteiten. Met de nieuwe generatie sport & outdoor camera's maak je de mooiste actie foto ...

0 resultatensorteren op
aanbevolen
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Sportcamera’s

Ben jij een echt buitenmens? Dan is het leuk om een camera te hebben die dat ook is. Met sportcamera’s ben je er van verzekerd dat je zonder zorgen de deur uit kan. Ze zijn bijna tegen alles bestendig en maken daarnaast ook nog eens prachtige foto’s. Bekijk het assortiment met merken als Nikon, Panasonic en Canon.

Bestendigheid

Een sportcamera is ervoor gemaakt om tegen veel weersomstandigheden te kunnen. Het voordeel hiervan is dat jij je geen zorgen hoeft te maken over je toestel en je beter kunt focussen op de activiteit die je aan het doen bent. Deze camera’s zijn soms tot wel 8 meter diep waterbestendig, kunnen een val vanaf 1.5 meter overleven, hebben geen last van vorst tot -10°C en zijn daarnaast ook geschikt voor het strand omdat ze stofbestendig zijn. Ideaal voor de echte outdoor liefhebber.

Overige functies

Naast dat ze bijna alles kunnen overleven hebben dit soort camera’s ook nog andere functies. Ze kunnen tussen de 2x en 20x inzoomen, de meeste kunnen ook in full-HD kwaliteit opnemen, je kunt verschillende fotostanden selecteren waardoor je altijd de beste foto’s krijgt en ze ondersteunen de fotograaf in situaties met weinig licht.