Desktops

MacBook- & iMac-accessoires

Heb je een Apple MacBook of iMac? Dan wil je er misschien zeker van zijn dat je accessoires daar perfect bij passen. Bij ons heb je daarom ruime keuze uit MacBook en iMac accessoires, zoals het Apple ...

12 resultaten

MacBook- & iMac-accessoires

Ben jij in het bezit van een MacBook/iMac of wil jij er nog een kopen? Wij hebben een heleboel accessoires voor MacBooks en iMacs in ons assortiment. Zo heb je bijvoorbeeld draadloze Apple muizen en speciale kabels van Apple. Geef je vaak presentaties? Dan kan een adapter van USB naar HDMI een handig item zijn. Wil jij van je laptop ook een desktop maken om optimaal te kunnen werken aan je documenten? Kies dan voor een laptopstandaard met een toetsenbord en een draadloze muis. Hierdoor werk je meer ergonomisch door een betere werkhouding en krijgt je laptop extra koeling doordat de laptop zijn warmte beter kwijt kan in de standaard.

Service van wehkamp

Wil jij ook MacBook- of iMac-accessoires kopen? Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, dit is allemaal mogelijk bij wehkamp. Bestel je accessoires voor 23:59 uur en ontvang ze morgen al in huis*. Wanneer de aankoop niet voldoet aan je verwachtingen, kun je deze altijd binnen de retourtermijn gratis retourneren.