Desktops

iMac

iMac is ongelooflijk dun, maar is toch voorzien van Intel Core-processors van de vierde generatie, snellere grafische voorzieningen, de geavanceerde Fusion Drive, opties voor flashopslag en supersnel ...

0 resultatensorteren op
aanbevolen
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Apple iMac

Computer en beeldscherm ineen, dat is het grote voordeel van de Apple iMac. Al sinds de introductie in 1998 is dit type een groot succes. Logisch ook, want het gemak wordt gecombineerd met prachtig design. Dat slaat wel aan bij iedereen die van mooie dingen houdt! Val jij daar ook onder? Bekijk dan eens ons assortiment met Apple iMacs. Er zit vast en zeker een model tussen dat helemaal past bij jouw wensen en eisen. Of je nu een beeldscherm van 21,5 inch of 27 inch wilt. Met Intel Core i5 of i7. Met 500, 1000 of 2000 GB harde schijf. We komen er wel uit. Selecteer jouw voorkeuren en vertrouw op een goede prijs/kwaliteitverhouding en prima service. Daar staat wehkamp.nl voor!

De vele voordelen van een Apple iMac

De Apple iMac is ongelooflijk dun, maar is toch voorzien van Intel Core-processors van de vierde generatie, snellere grafische voorzieningen, de geavanceerde Fusion Drive en supersnel 802.11ac WiFi. Krachtig genoeg dus voor een designstudio, productiehuis of scheikundelab. En natuurlijk ook mooi genoeg voor in je woon- of werkkamer. Wil je een groot, opvallend beeldscherm? Dan is de 27 inch Apple iMac ideaal voor je. Reflecties zijn daarop met 75 procent teruggebracht, zodat je altijd goed beeld hebt. Vanuit welke hoek je ook kijkt. Lang leve de zogeheten IPS-technologie! Natuurgetrouwe kleuren, razendsnelle processorkracht en al minstens zo snelle flashopslag is genoeg om menigeen te overtuigen om voor de Apple iMac te kiezen. Jou ook? Kies dan nu je favoriete model en je hebt hem snel in huis!