Elektronica

Cartridges & toner

Op deze pagina vind je ons uitgebreide assortiment aan cartridges en toner voor jouw printer. Selecteer in de navigatie het merk van je printer en het fabriekstype en vind de geschikte cartridge of to ...

183 resultatensorteren op
aanbevolen

Cartidges en toner

Bij wehkamp vind je meerdere soorten cartridges en toner voor verschillende merken en types. Wij bieden cartridges van grote merken zoals Canon, Brother, HP en Epson. Wanneer je in het bezit bent van een laserprinter dan heb je speciale toner nodig. Deze gaan erg lang mee, erg handig aangezien je deze bijna niet hoeft te vervangen. Print jij dus veel? Dan is de laserprinter iets voor jou. Naast toner vind je hier cartridges voor de printers en de all-in-one printers.Koop een multipakket of een XL-pakket wanneer je goedkoop wilt printen.

3D-cartidges

Ben jij de trotse eigenaar van een 3D-printer? Dan moet je de cartridges ook af en toe vervangen. Op deze pagina vind je meerdere kleuren 3D cartridges vn het merk XYZ Printing. Deze cartridges zijn gemaakt van een soort gloeidraad die met de juiste temperatuur in de gekozen vorm gegoten kan worden. Met 3D-cartridges maak je zelf de mooiste creaties.

Service van wehkamp

Wil jij ook nieuwe cartidges of toner voor je printer kopen? Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, dit is allemaal mogelijk bij wehkamp. Bestel je cartridges voordelig bij wehkamp voor 23:59 uur en ontvang ze morgen al in huis*. Wanneer de aankoop niet voldoet aan je verwachtingen, kun je deze altijd binnen de retourtermijn gratis retourneren.