Car-hifi

DAB+ Autoradio's

Met een DAB+ autoradio verzeker je jezelf van storingsvrij radio luisteren. Niet alleen voorkom je ruis, de geluidskwaliteit is ook een stuk beter. DAB+ is de nieuwe standaard in Radio en zorgt voor g ...

3 resultatensorteren op
aanbevolen

Dab+ autoradio

Ben je vaak onderweg en kom je daardoor vaak net iets buiten het bereik van de frequentiezenders die je graag wilt beluisteren? Of ben je simpelweg klaar met het zoeken naar de zender door middel van het constante scrollen? Bekijk dan ons assortiment Dab+ autoradio’s met topmerken als Pioneer, JVC en Kenwood.

Het Dab+ principe

Het principe van Dab+ is dat het gebruikersgemak centraal staat. In plaats van het klassieke zoeken naar een zenderfrequentie, kan simpelweg op naam gezocht worden. De autoradio zoekt zelf de zenders voor je op en schakelt wanneer je buiten het bereik van de oude frequentie komt. Het signaal is ook sterker, hierdoor ben je in staat om meer zenders te ontvangen dan normaliter. Ook is de geluidskwaliteit sterk verbeterd.

Aansluiten

Om de Dab radiozenders te kunnen ontvangen zal je een Dab+ autoradio moeten aanschaffen. Het aansluiten van het apparaat werkt hetzelfde als bij een normale autoradio. Voor een prachtig geluid kun je de Dab+ autoradio aansluiten op een versterker of subwoofer. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om via een USB-stick, mini-jack of Bluetooth zelf je muziek op te zetten.

Service van wehkamp

Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, het is allemaal mogelijk. Bestel je Dab+ autoradio voor 23:59 en in de meeste gevallen heb je hem de dag erna in huis! Is de aankoop toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze altijd binnen de retourtermijn gratis retourneren.